AmiKit - Your Modern Retro Amiga Experience
 Start Register Search Statistics Quick Guide  
Online now: Guests - 1
Members - 0
Most users ever online: 717 [7 Feb 2021 09:33]
Guests - 717 / Members - 0
Installation questions AmiKit Support Forum / Installation questions /  
 

Problem with FlowerPot on Fedora Linux

 
Author yogib33r
Partaker
#1 Posted: 8 May 2022 10:39 
Hello all.

At first thanx Amikit to make Amiga stills awake

So then i have a problem: when i success to run the script with PlayonLinux, at a moment it asks me to search for an exe and then i only have the solution to choose the .msi exe ? Is it right ? I would like to test Os4 classic with success

I have time to make it, just this point which enoy me ^^

Thanx a lot yet for your huge work and excuse me for my bad english level ^^

YoG

Author AmiKit
Admin
#2 Posted: 8 May 2022 11:01 
Hello, yes, the MSI should be fine, just follow the instructions in QuickGuide and the script. If anything goes wrong, you can re-install or get in touch again.

Author yogib33r
Partaker
#3 Posted: 8 May 2022 16:55 
Okok ^^

I go try on monday afternoon
Thanx a lot !

Author yogib33r
Partaker
#4 Posted: 9 May 2022 17:31 
Ok hello hello ^^

So then the installation done right but at starting the installation os Os4, i have the problème of the ppc rom which isn't recognize by win-uae ?

I picked it from my amiga forever version (9) and then renamed as written on the pdf.

Is there something i done wrong ?

Thanx a lot by advance !

YoG

Author AmiKit
Admin
#5 Posted: 9 May 2022 17:35 
Check if the ROm file is not zero size. If so, you need to start the PPC emulation in Amiga Forever once to generate the ROM file.

Author yogib33r
Partaker
#6 Posted: 9 May 2022 20:46 
Hello

the rom is named «ralphschmidt-cyberstormppc_44.71.rom» and is a little more than 131ko.
Is it wrong ?

Thanx a lot !

Author AmiKit
Admin
#7 Posted: 10 May 2022 09:11 
The size is correct. In that case make sure the file is named correctly: ralphschmidt-cyberstorm-ppc-4471.rom (in your case I see an extra dot between 44.71)
If it still does not work, please post a screenshot of the error message as well as the content of your ROM folder.
Thanks!
Jan

Author yogib33r
Partaker
#8 Posted: 10 May 2022 17:32 
Hello hello Jan !

Ok not working here, i post you my snapshots:







As you can see the ppc isn't good and i don't know why ^^

Thanx a lot

YoG

Author AmiKit
Admin
#9 Posted: 10 May 2022 17:40 
As you can see in WinUAE/Expansion settings, the name of the ROM is not correct there - notice the 0 between c and h.
Did you alter the default settings?

Anyway, press the three dots in WinUAE/Expansion settings and select the ROM file manually.

Author yogib33r
Partaker
#10 Posted: 10 May 2022 22:40 
Hello hello

Yes everything goes right now !
Thanx a lot ^^

YoG

Installation questions AmiKit Support Forum / Installation questions /
 Problem with FlowerPot on Fedora Linux

Your Reply Click this icon to move up to the quoted message


 ?
Only registered users are allowed to post here. Please, enter your username/password details upon posting a message, or register first.

 

 
AmiKit Support Forum Powered by Forum Script miniBB ®
 ⇑