AmiKit - Your Modern Retro Amiga Experience
 Start Register Search Statistics Quick Guide  
Online now: Guests - 1
Members - 0
Most users ever online: 717 [7 Feb 2021 09:33]
Guests - 717 / Members - 0
Installation questions AmiKit Support Forum / Installation questions /  
 

Installation on a real Amiga

 
Author mozius
Partaker
#1 Posted: 19 Apr 2022 17:57 
I copied all ADF files into the InstallFile folder. He finds the Picasso driver and AmigaOS 3.2. After confirming the installation, it doesn't find the Locale-EN.adf. But it is in the folder.

What am I wrong???

Author AmiKit
Admin
#2 Posted: 19 Apr 2022 22:16 
Hi Mathias, which Vampire hardware and core version is it?
Do you have some other version of AmigaOS, perhaps?

Author mozius
Partaker
#3 Posted: 20 Apr 2022 15:55 
Vampire 1200 V2
Amiga OS 3.2
Kickstart 3.2.1

Author mozius
Partaker
#4 Posted: 20 Apr 2022 15:58 
Vampire 1200 V2 Gold 2.13 RC3x12

Author AmiKit
Admin
#5 Posted: 20 Apr 2022 21:40 
Thank you! Can you try it with Kickstart 3.2 first? (not with 3.2.1)

Also, could you please post a screenshot of your InstallFiles folder content?

Author npagonis73
Partaker
#6 Posted: 20 Apr 2022 21:45 
Hi there. I have the same vampire V1200 and i have been running 3.2.1 since it came out. In my case i installed 3.2 first with 3.2 roms because it was just when 3.2 came out. Kept it as 3 2 for 6 months and then 3.2.1 came out. I made the update on top of the 3.2 installation and before reboot changed the ROM file in the folder so when hard reset it will load that one.

It worked fine

Author mozius
Partaker
#7 Posted: 21 Apr 2022 18:41 
How do I post pictures here

Author AmiKit
Admin
#8 Posted: 21 Apr 2022 21:03 
You need to upload it somewhere and post a link here

Author mozius
Partaker
#9 Posted: 22 Apr 2022 16:09 
On the PC I copied all ADF files from the CD-ROM Amiga3.2 into the InstallFiles folder.
Then I put the CF card in the Amiga and get the error message.

https://magentacloud.de/s/9Xy8NSQBNeZSsbo
https://magentacloud.de/s/cF4fETdsoDFmi9z
https://magentacloud.de/s/qPm4Y576mzW58nL
https://magentacloud.de/s/NcwYJ33HxxNEpMW

Author AmiKit
Admin
#10 Posted: 23 Apr 2022 23:04 
Thank you Mathias.

When you boot your CF card in Amiga, does it ask you to copy the files from the PC partition to the Amiga partition? If so, press Y.

If not, please flash the image to the CF card again, copy the required ADF files there again and use 3.2 kick.rom (not 3.2.1).

Author mozius
Partaker
#11 Posted: 24 Apr 2022 10:03 
I have recognized my problem. It's working now.
The only thing I don't see is the depiction of Dracula.
Only stripes are displayed in this window, the other windows look correct.

https://magentacloud.de/s/pYd3mqPWKqEsaDA

Author Guest
Admin
#12 Posted: 24 Apr 2022 10:11 
What was the problem?

Anyway, something is not right with your installation anyway. Look at the window frames - VisualPrefs+Birdie theme is not applied on them. Compare it with the official screenshots of AmiKit on Vampire.

I suggest to re-install everything. With 3.2 ROM (not 3.2.1) and if it works then update to 3.2.1.

Or if you have some other OS, for example OS3.9, use it instead. As far as I noticed, Vampire compatibility with OS3.2 is lower than with OS3.9.

Author mozius
Partaker
#13 Posted: 24 Apr 2022 15:08 
new image, all good

Installation questions AmiKit Support Forum / Installation questions /
 Installation on a real Amiga

Your Reply Click this icon to move up to the quoted message


 ?
Only registered users are allowed to post here. Please, enter your username/password details upon posting a message, or register first.

 

 
AmiKit Support Forum Powered by Forum Script miniBB ®
 ⇑