AmiKit - Your Modern Retro Amiga Experience
 Start Register Search Statistics Quick Guide  
Online now: Guests - 1
Members - 0
Most users ever online: 717 [7 Feb 2021 09:33]
Guests - 717 / Members - 0
Installation questions AmiKit Support Forum / Installation questions /  
 

updating

 
Author davekris2021
Partaker
#1 Posted: 7 Mar 2022 01:16 
After updating to V11.60 Amikit xe will not work. I have windows 7 64bit. What happened the update say it did OK, but when I try to launch the program it will not work not can I go to conf. option.

Author AmiKit
Admin
#2 Posted: 8 Mar 2022 08:22 
Hi David, I am sorry for the delayed answer.

What you can try is to manually copy the AmiKit XE/AmiKit/RabbitHole folder to the root AmiKit XE folder (and overwrite the RabbitHole folder if it's already there). Also copy the AmiKit XE/ROMs folder to the AmiKit XE/RabbitHole/ folder.

If it still doesn't work, please send me an email or get in touch via Discord.

Thanks,
Jan

Author davekris2021
Partaker
#3 Posted: 9 Mar 2022 04:19 
Where Do I find Rabbithole folder to copy. Still not work after updating. Can I download the new Version and try a Clean install.

Author AmiKit
Admin
#4 Posted: 10 Mar 2022 09:04 
Hi David, I've just sent you the new installers. Use your original Customer ID with them, though.
Before installing the new files, please uninstall your current AmiKit first, also delete the folder(s).
Hope it helps.
Cheers,
Jan

Installation questions AmiKit Support Forum / Installation questions /
 updating

Your Reply Click this icon to move up to the quoted message


 ?
Only registered users are allowed to post here. Please, enter your username/password details upon posting a message, or register first.

 

 
AmiKit Support Forum Powered by Forum Script miniBB ®
 ⇑