Your high-end Amiga!AmiKit turns your PC into high-end Classic Amiga environment! 
Welcome to AmiKit Support Forum!

(Click here for main AmiKit website)
none
 
  Forums Search Register Reply Statistics FAQ  DONATE 
Known Bugs AmiKit Support Forum / Known Bugs /

Install, runs and then freezes after a few boot ups

Author clayntexas
Registered
#1 Posted: 15 Jul 2016 22:57 
I have install Amikit8 and it runs well. After a few boot ups it freezes at the green loading screen after the progress bar reaches the far right.
I can re-install and it repeats working a few times and then quits at the same place. It does this on two different Windows systems running Windows7.

Any thoughts or suggestions from anyone?

Author AmiKit
Admin
#2 Posted: 15 Jul 2016 23:39 
That's strange. Have you installed anything else to AmiKit?

What happens if you press ESC key to quit the loading screen?

You can also disable the loading screen completely to see what's happening behind it. To do so, edit AmiKit:S/Startup-Sequence file and insert semicolon in front of the following line:
SYS:Utilities/Expansion/ShowAmiga96/Bin/ShowAmiga96_Rev239C18

Known Bugs AmiKit Support Forum / Known Bugs / Install, runs and then freezes after a few boot ups Top
Your Reply Click this icon to move up to the quoted message
 

 ?
Only registered users are allowed to post here. Please, enter your username/password details upon posting a message, or register first.
 
Online now: Guests - 1
Members - 0
Most users ever online: 123 [22 Apr 2016 12:58]
Guests - 123 / Members - 0