AmiKit - Your Modern Retro Experience
  Forums Register Reply Search Statistics AmiKit X  QuickGuide  SATISFIED WITH OUR SUPPORT? 
Online now: Guests - 2
Members - 0
Most users ever online: 123 [22 Apr 2016 12:58]
Guests - 123 / Members - 0
I want to leave a feedback AmiKit Support Forum / I want to leave a feedback /  
 

Gone over to 64bit

 
Author swift240
Partaker
#1 Posted: 11 Feb 2008 20:18 
Hi all,
Old system:-
Mobo M848A V2.1 Athlon 2400+ 1.667Mhz 512DDR ram
AGP 8x 64MB Nvidia Geforce440 XP Pro, Amikit latest version ran rather good it must be said. Amikit & CPU 68040 8meg Chipram 128 Meg Fastram. All USB pens seen in Amikit, 250Meg ZIP drive seen and works fully, Epson C62 stylus works. CD and DVD burner both work well.

New system:-
Mobo Asus A8N-SLI-SE 64 bit athlon 3800+ 64bit Dual core 2000Mhz
PCI-Express Nvidia Geforce 8400GS 512MB, XP Pro.
1gig DDRram
Amikit Latest version and WINUAE update, this runs faster and is a lot smoother when opening any window, Icons load a lot faster.
No problems what so ever with this system.
Amikit @ CPU 68040 8meg Chipram 256 Meg Fastram. All USB pens seen by Amikit, Epson C62 printer works, 250Meg ZIP drive seen and works.
CD and DVD burner both work well.

Amikit is getting better and better.
So all in all not sure what to expect with a 64 bit system, Amikit runs pretty damned good.

Mike.

I want to leave a feedback AmiKit Support Forum / I want to leave a feedback /
 Gone over to 64bit

Your Reply Click this icon to move up to the quoted message

 

 ?
Only registered users are allowed to post here. Please, enter your username/password details upon posting a message, or register first.

 
 
AmiKit Support Forum Powered by Forum Script miniBB ®
↑ Top