Your high-end Amiga!AmiKit turns your PC into high-end Classic Amiga environment! 
Welcome to AmiKit Support Forum!

(Click here for main AmiKit website)
none
 
  Forums Search Register Reply Statistics FAQ  DONATE 
I have a specific problem with AmiKit AmiKit Support Forum / I have a specific problem with AmiKit /

Trouble installing AWeb 3.5.08

Author TrevorDick
Registered
#1 Posted: 18 Apr 2006 10:54 
I tried to install the latest release of AWeb 3.5.08 but the installation crashed after 60% completion.

I installed it over the earlier 3.5.07 version. AWeb still seems to run OK after the failed installation and is reported as the 3.5.08 version? Any ideas?

Thanks

Author AmiKit
Admin
#2 Posted: 18 Apr 2006 11:15 Edited by: AmiKit 
I do not use installer scripts when updating beta software. In most cases new beta release consists of new executable only so manual installation is enough.

In this case, just copy all the files with 2006 date-stamp (except .info files) to appropriate drawers in your AmiKit AWeb installation.

Author TrevorDick
Registered
#3 Posted: 18 Apr 2006 23:13 
Thanks, I'll try a manual installation and report back.

Author AmiKit
Admin
#4 Posted: 22 Apr 2006 16:37 
just install 1.1.2 update and that's it ;)

I have a specific problem with AmiKit AmiKit Support Forum / I have a specific problem with AmiKit / Trouble installing AWeb 3.5.08 Top
Your Reply Click this icon to move up to the quoted message
 

 ?
Only registered users are allowed to post here. Please, enter your username/password details upon posting a message, or register first.
 
Online now: Guests - 1
Members - 0
Most users ever online: 123 [22 Apr 2016 12:58]
Guests - 123 / Members - 0