Your high-end Amiga!AmiKit turns your PC into high-end Classic Amiga environment! 
Welcome to AmiKit Support Forum!

(Click here for main AmiKit website)
none
 
  Forums Search Register Reply Statistics FAQ  DONATE 
I have a specific problem with AmiKit AmiKit Support Forum / I have a specific problem with AmiKit /

IBrowse Prefs & Home page

Author TrevorDick
Registered
#1 Posted: 24 Dec 2005 17:24 
I've just installed the 1.03 update (thank you). I noticed with the earlier version that the IBrowse start-up page is always the IBrowse documentation file even if you select and save a different startup home page in IBrowse settings. I thought this might be one of the reasons for the IBrowse prefs changes in update 1.03. Unfortunately this minor problem still exists after the upgrade?

Merry Xmax

TrevorDick

Author AmiKit
Admin
#2 Posted: 24 Dec 2005 20:52 
No no, the previous IBrowse prefs program sometimes crashed, that's why the update appeared.

Anyway, I found out a solution to your problem! :) Simply edit the IBrowse icon tooltype named URL, that's the right place where to set the startup home page!

Author TrevorDick
Registered
#3 Posted: 24 Dec 2005 23:09 
Thanks, problem solved. I just commented out the URL in the IBrowse icon tooltypes and let my preference settings take over.

Thank you.

I have a specific problem with AmiKit AmiKit Support Forum / I have a specific problem with AmiKit / IBrowse Prefs & Home page Top
Your Reply Click this icon to move up to the quoted message
 

 ?
Only registered users are allowed to post here. Please, enter your username/password details upon posting a message, or register first.
 
Online now: Guests - 1
Members - 0
Most users ever online: 123 [22 Apr 2016 12:58]
Guests - 123 / Members - 0