Your high-end Amiga!AmiKit turns your PC into high-end Classic Amiga environment! 
Welcome to AmiKit Support Forum!

(Click here for main AmiKit website)
none
 
  Forums Search Register Reply Statistics FAQ  DONATE 
I have a specific problem with AmiKit AmiKit Support Forum / I have a specific problem with AmiKit /

When running AmiKit for the first time...

Author Manos
Registered
#1 Posted: 7 Dec 2005 16:05 
I've installed AmiKit and used Kickstart 3.1 from WinFellow (don't know if it's ok for this). After running Amikit and choosing English language I see this...



All options ask me to insert disk. What can I do from here and on?

Author CyberDyne
Registered
#2 Posted: 7 Dec 2005 22:34 
Amikit doesn't contain any system files, so you have to use some kind of installation source for these. As you can see on the buttons, you can use the original OS3.9, OS3.5, OSXL, AmigaForever2005 CD or AmigaForever2005 Online Edition.

Author Truck
Registered
#3 Posted: 8 Dec 2005 21:24 
Winfellow will run significantly worse than any UAE based Amiga Emulator. While Fellow was ok for A500 emulation, and by OK I mean... not that great... Amikit does emulate a much more modern Amiga. As such, it benefits highly from things like JIT ... so consider using the WinUAE included with it (you don't need to download anything else, it installed that for you (assuming you're using Windows, as you said WinFellow.)

If you're using something other than windows and it's actually fellow, try e-uae - I've used it, and it does very very well.

I have a specific problem with AmiKit AmiKit Support Forum / I have a specific problem with AmiKit / When running AmiKit for the first time... Top
Your Reply Click this icon to move up to the quoted message
 

 ?
Only registered users are allowed to post here. Please, enter your username/password details upon posting a message, or register first.
 
Online now: Guests - 1
Members - 0
Most users ever online: 123 [22 Apr 2016 12:58]
Guests - 123 / Members - 0