AmiKit - Your Modern Retro Experience
  Forums Register Reply Search Statistics AmiKit X  QuickGuide  SATISFIED WITH OUR SUPPORT? 
Online now: Guests - 4
Members - 0
Most users ever online: 123 [22 Apr 2016 12:58]
Guests - 123 / Members - 0
Specific questions AmiKit Support Forum / Specific questions /  
 

RabbitHole is not working for me...

 
Author HOL2001
Partaker
#1 Posted: 21 Nov 2017 14:58 
When I try to start for example Firefox, I double-click the icon in the RabbitHole Folder. But after that nothing further happens.
In the upper line there is something show like "trying to start IconX" or something like that.
What I am doing wrong?

Author AmiKit
Admin
#2 Posted: 21 Nov 2017 21:45 
Hi and welcome to Support Forum.

What's your host system? Windows, Mac, Linux? Which version?

Maybe a stupid question, but is Firefox installed on your host system?

What about the other Rabbit Hole apps? Do they work?

Author HOL2001
Partaker
#3 Posted: 22 Nov 2017 09:35 Edited by: HOL2001 
Hi!
Many thank for your fast answer!
My system is Win7 64bit, Firefox is installed and none of the RabbitHole apps works.

Author AmiKit
Admin
#4 Posted: 22 Nov 2017 10:40 
Strange. Please open Shell and type:

winlaunch firefox

Author HOL2001
Partaker
#5 Posted: 22 Nov 2017 18:18 
shell reponses:
"Failed to open dll"

Author AmiKit
Admin
#6 Posted: 22 Nov 2017 18:26 Edited by: AmiKit 
Did you alter the AmiKit installation files in any way?

Please check if there is AmiKit/WinUAE/winuae_dll folder. There should be winlaunch.alib file inside.

Author HOL2001
Partaker
#7 Posted: 22 Nov 2017 18:55 Edited by: HOL2001 
Frankly spoken I amended it a little bit...
The path to Amikit at my computer is as follows: N:\Amiga\WinUAE\Amikit
Inside the "Amikit" folder are the AmiKit.hdf and the folders "Dropbox" and "RabbitHole".
The folder "winuae_dll" is located in the "WinUAE" folder (root). Inside the folder "winuae_dll" are the files amigavideo.alib and winlaunch.alib.

Maybe that I messed it up. Could you help me out without new installation?

Author AmiKit
Admin
#8 Posted: 22 Nov 2017 19:46 Edited by: AmiKit 
Okay, don't panic Back up your AmiKit.hdf first. Then un-install AmiKit, install it again and then just use your AmiKit.hdf from the backup. Easy as that

Author HOL2001
Partaker
#9 Posted: 24 Nov 2017 09:44 Edited by: HOL2001 
OK, I'll give it a try at the weekend.

Author HOL2001
Partaker
#10 Posted: 26 Nov 2017 01:37 Edited by: HOL2001 
Done!
Now everything works perfect again!
Many thanks!

Specific questions AmiKit Support Forum / Specific questions /
 RabbitHole is not working for me...

Your Reply Click this icon to move up to the quoted message

 

 ?
Only registered users are allowed to post here. Please, enter your username/password details upon posting a message, or register first.

 
 
AmiKit Support Forum Powered by Forum Script miniBB ®
↑ Top