Your high-end Amiga!AmiKit turns your PC into high-end Classic Amiga environment! 
Welcome to AmiKit Support Forum!

(Click here for main AmiKit website)
none
 
  Forums Search Register Reply Statistics FAQ  DONATE 
I have a specific problem with AmiKit AmiKit Support Forum / I have a specific problem with AmiKit /

mp3 and mp4 files

Author mark8564
Registered
#1 Posted: 1 Aug 2017 06:28 
So i bit the bullet and bought Amikit x all went well with the install everything seems to work until i tried to play mp3 files with Amiga Amp says can't open files have tried all mp3's no look, same with video files mp4's won't work don't even get any error message's using ffplay, am at a loss with this one.

Author AmiKit
Admin
#2 Posted: 13 Aug 2017 14:54 
Hi Mark, sorry for the delay, I was on vacation.

I confirm the AmigaAMP doesn't play MP3s: https://trello.com/c/FSleKNgx
It will be fixed in next maintenance live update.

Meanwhile please open AmigaAMP preferences, click the Decoder tab and switch Engine from External to MPEGA.

Save the settings and restart AmigaAMP. It should work now.

Regarding ffplay, it works OK here. Simply press and hold right mouse button over the file and select Play with FFPlay

I have a specific problem with AmiKit AmiKit Support Forum / I have a specific problem with AmiKit / mp3 and mp4 files Top
Your Reply Click this icon to move up to the quoted message
 

 ?
Only registered users are allowed to post here. Please, enter your username/password details upon posting a message, or register first.
 
Online now: Guests - 1
Members - 0
Most users ever online: 123 [22 Apr 2016 12:58]
Guests - 123 / Members - 0