AmiKit - Your Modern Retro Amiga Experience
 Begin Register Reply Search Statistics Quick Guide  
Online now: Guests - 1
Members - 0
Most users ever online: 324 [28 Nov 2019 07:12]
Guests - 324 / Members - 0
Specific questions AmiKit Support Forum / Specific questions /  
 

Problem with Color in Windows

 
Author vince
Partaker
#1 Posted: 15 May 2006 12:20 
hi,
after installing amikit & patches, and some tryouts i lost this nice colorrun in the windowtitle (or the hole window). now they have a boring blue, and i don't have any clue how to change it.
thx for help

Author AmiKit
Admin
#2 Posted: 15 May 2006 15:04 
This should be the job of Birdie that is run in S:Startup-Sequence. Before the AfA_OS was implemented into AmiKit (v1.0 to 1.04) there had to be "Wait 1" in front of Birdie to ensure the Birdie starts successfully. In recent versions of AmiKit (1.1.0 and up) this "Wait 1" command is no more needed thanks to AfA_OS so it is disabled in Startup-Sequence. Try to re-enable it by removing ";" sign in the begining of the line. If it doesn't help, try to increase the value to 2.

(To edit startup-sequence use the taskbar -> Tools -> System -> Startup-Sequence. If you save your changes the error message appears but ignore it, your file is saved anyway ;)

Specific questions AmiKit Support Forum / Specific questions /
 Problem with Color in Windows

Your Reply Click this icon to move up to the quoted message


 ?
Only registered users are allowed to post here. Please, enter your username/password details upon posting a message, or register first.

 

 
AmiKit Support Forum Powered by Forum Script miniBB ®
 ⇑