AmiKit - Your Modern Retro Experience
  Begin Register Reply Search Statistics AmiKit X  QuickGuide  SATISFIED WITH OUR SUPPORT? 
Online now: Guests - 10
Members - 0
Most users ever online: 605 [18 Apr 2019 18:52]
Guests - 605 / Members - 0
Installation questions AmiKit Support Forum / Installation questions /  
 

Configuration for Amithlon Harddrive ( harddrive button ghosted)

 
Author Jos_Duch
Guest
#1 Posted: 22 Feb 2012 12:53 
Hello , I used to be able (but last time i did was a few years ago) to configure UAE for my SCSI Amthlon harddrive.
I can stil see the small partition containing Bigird on my windows 7 PC.
So i think the HD is still OK.
I tried to set the UAE configuration for the new 1.6.1 Amikit to recognise the drive
as follows:
- click on the hardware/harddrive button OK
- now the 'harddrive' button as ghosted.

I remember a dropdown menu should appear (probably when left cllicking on that button, or rightclicking)
The dropdown menu does not appear.

Did i miss something?,

Author Jos_Duch
Guest
#2 Posted: 10 Mar 2012 15:27 
After checking with Tony Wilen , it appears that my WinUAE version is 1.5.2 which is very old. As i downloaded the last Amikit version 1.6.1. I would have expected that WinUAE last version too would be part of the update.

Could this be cleared out please?

Installation questions AmiKit Support Forum / Installation questions /
 Configuration for Amithlon Harddrive ( harddrive button ghosted)

Your Reply Click this icon to move up to the quoted message


 ?
Only registered users are allowed to post here. Please, enter your username/password details upon posting a message, or register first.

 

 
AmiKit Support Forum Powered by Forum Script miniBB ®
 ⇑