AmiKit - Your Modern Retro Experience
  Begin Register Reply Search Statistics AmiKit X  QuickGuide  SATISFIED WITH OUR SUPPORT? 
Online now: Guests - 1
Members - 0
Most users ever online: 605 [18 Apr 2019 18:52]
Guests - 605 / Members - 0
Basic questions, I am new here AmiKit Support Forum / Basic questions, I am new here /  
 

Problem with amiga96 at startup

 
Author _ThEcRoW
Partaker
#1 Posted: 26 Jan 2008 19:42 
Hello, i have unchecked the amiga96close option in wbstartupprefs, and now it didn't let me reach workbench, and stays all the time in the amikit loading screen. Is any way to reach workbench by closing manually this window or removing amiga96 from loading at startup?
Thanks in advance!!!

Author AmiKit
Admin
#2 Posted: 26 Jan 2008 22:12 
The ESC key should help.

The ShowAmiga96_Close program closes the screen for you automatically and therefore it should be always enabled in WBStartup.

To disable the boot picture, run AmiKit:Prefs/ShowAmiga96_Prefs and "untick" the boot picture entry in Images section.

Or you can remove the boot picture program from startup-sequence completely. Check FAQ.

Basic questions, I am new here AmiKit Support Forum / Basic questions, I am new here /
 Problem with amiga96 at startup

Your Reply Click this icon to move up to the quoted message


 ?
Only registered users are allowed to post here. Please, enter your username/password details upon posting a message, or register first.

 

 
AmiKit Support Forum Powered by Forum Script miniBB ®
 ⇑