AmiKit - Your Modern Retro Experience
  Begin Register Reply Search Statistics AmiKit X  QuickGuide  SATISFIED WITH OUR SUPPORT? 
Online now: Guests - 1
Members - 0
Most users ever online: 191 [17 Oct 2019 17:54]
Guests - 191 / Members - 0
Basic questions, I am new here AmiKit Support Forum / Basic questions, I am new here /  
 

Amikit 1.6.0 fails to start (configuration is incorrect)

 
Author Djole501
Partaker
#1 Posted: 1 Jan 2012 12:53 
Hello all amikit users. I am a new user and i have some problems starting amikit. I have installed the latest version and have a aos3.9 cd. After instalation i get a windows error screen telling me that the application failed to start because the application configuration is incorrect, reinstalling the application maz fix this problem.
Tried to reinstall but i get the same error.

I have installed amikit on d: drive, os is windows xp.

Author AmiKit
Admin
#2 Posted: 1 Jan 2012 14:21 
Hi,

please update your Windows first: http://www.update.microsoft.com

If it doesn't help, download older AmiKit.exe and copy it to your AmiKit installation (overwrite existing file there).

Author Djole501
Partaker
#3 Posted: 2 Jan 2012 12:14 
Thanks for the fast reply, older Amikit exe did the job. It looks great and runs fine. Great package. Thank you!

Author AmiKit
Admin
#4 Posted: 2 Jan 2012 12:32 
Glad to hear it works for you now. I found the bug meanwhile. It is enough to install a small package mentioned in the following thread to fix it:

http://amikit.amiga.sk/forum/index.php?action=vthread&forum=3&topic=1104

Basic questions, I am new here AmiKit Support Forum / Basic questions, I am new here /
 Amikit 1.6.0 fails to start (configuration is incorrect)

Your Reply Click this icon to move up to the quoted message


 ?
Only registered users are allowed to post here. Please, enter your username/password details upon posting a message, or register first.

 

 
AmiKit Support Forum Powered by Forum Script miniBB ®
 ⇑