Your high-end Amiga!AmiKit turns your PC into high-end Classic Amiga environment! 
Welcome to AmiKit Support Forum!

(Click here for main AmiKit website)
none
 
  Forums Search Register Reply Statistics FAQ  DONATE 
I have Linux specific question AmiKit Support Forum / I have Linux specific question /

Yam

Author alanwall
Registered
#1 Posted: 14 Mar 2015 10:42 
I am using AmiKit on Netrunner64-Linux-and just tried to use Yam for the first and
it did not connect to my smtp server ? I can browse the web with Netsurf so
know that AmiKit is working with the web. Ideas ?
when I reboot into Win7 will try it from that side and positive I have sent/got
email with no problems ?
Ideas ?
Thanks !

Author alanwall
Registered
#2 Posted: 14 Mar 2015 20:28 
Forgot to mention that I am using wine/AmiKit not fs-uae or any of the uae clones

Author alanwall
Registered
#3 Posted: 14 Mar 2015 22:09 
confirming that Yam does send/receive email using AmiKit on Win7
will have to check my linux/AmiKit set up again

Author AmiKit
Admin
#4 Posted: 15 Mar 2015 04:23 
It has to be something very specific between Yam and Linux...

I have Linux specific question AmiKit Support Forum / I have Linux specific question / Yam Top
Your Reply Click this icon to move up to the quoted message
 

 ?
Only registered users are allowed to post here. Please, enter your username/password details upon posting a message, or register first.
 
Online now: Guests - 1
Members - 0
Most users ever online: 123 [22 Apr 2016 12:58]
Guests - 123 / Members - 0